Diagnosetekniker til Audi Amager

Audi Amager

Trives du med at løse komplicerede opgaver, og har du lyst til at arbejde med et af bilbranchens bedste mærker? - Så er du måske vores nye kollega, læs videre her.

Hos Audi Amager mangler vi lige nu en diagnosetekniker til vores topmoderne værksted, som skal samarbejde med et dedikeret og kompetent værkstedsteam, og hver dag hjælpe vores kunder til at blive hurtigt kørende igen. 

Hvad skal jeg lave? 
Som diagnosetekniker vil du primært beskæftige dig med fejlfindingsopgaver, diagnosticering og reparationsarbejde af f.eks. undervogn, motor og gearkasse – men også på bilens software, hardware og ledningsnet. Du får dit eget værktøj, arbejdsstation samt din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer samt diagnoseværktøjer.

Hvem er du? 
Vi forestiller os, at du har erfaring med at udføre fejlfinding og diagnosticeringsopgaver og er omhyggelig samt effektiv - man kan kalde dig en skarp problemknuser. Med din positive attitude bidrager du til den gode stemning på værkstedet, hvilket også kommer til udtryk ved, at du er en udpræget holdspiller.

Vi forventer desuden, at du:
  • Har taget basiskurserne GT003, BT070, AB071
  • Har kørekort (B)
  • Trives med selvstændigt arbejde
  • Er kvalitetsbevidst – og sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde
  • Bidrager positivt til det gode arbejdsmiljø
Det er en fordel, men ikke et krav, at du er certificeret diagnose/servicetekniker på Audi og/eller er højvoltstekniker-uddannet. 

Hvem er vi? 
Audi Amager er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen.

Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer.

Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket ’Send ansøgning’ forneden.

Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedschef Steven Hilstrøm på telefon 43 22 38 37.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Audi Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup