Diagnosetekniker til Audi Gladsaxe

Audi Gladsaxe

Har du lyst til at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse, og motiveres du af en hverdag, hvor du løser komplicerede opgaver og arbejder med biler i en helt særlig liga?

Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team, hvor du: 
  • Arbejder på et topmoderne værksted, hvor vi både servicerer og reparerer Audi RS-modeller, e-tron elbiler og almindelige personbiler
  • Gør en forskel og hjælper vores kunder hurtigt ud at køre igen
  • Får brugt dine hænder og omfattende mekaniske viden hver dag
  • Er en del af et værkstedsteam, hvor vi har det sjovt sammen
Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding, diagnosticering og reparationsarbejde og får selvfølgelig din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer.

Om dig
Vi forventer, at vores nye kollega har erfaring som teknisk rådgiver eller solid erfaring som mekaniker og har gerne kendskab til Volkswagen, ŠKODA eller Audi. 
Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, og det falder dig derfor naturligt at spotte alle fejl, så reparationer og service lykkes i første forsøg. 

Du er den, dine kolleger går til, når de skal bruge råd, fordi du er passioneret omkring dine opgaver og konstant tilstræber at blive bedre.
Du er en holdspiller, og din positive attitude kommer til udtryk, når du samarbejder med dine nærmeste kolleger og på tværs af husets afdelinger.

Om os
Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige teknikere, salgsafdelingen og reservedelslageret. Vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.
Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem afvekslende opgaver og løbende videreuddannelse. 
Vi tilbyder en løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder. 

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Søg stillingen via ”Send ansøgning” nederst på siden. 

Ansøgninger behandles løbende, så tøv ikke med at sende din allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Nickey Sendrup Larsen på e-mail: nisl@audi.dk

Adresse

Audi Gladsaxe

Turbinevej 1

2860 Søborg