Implementerings- og udviklingskonsulent til Semler Gruppen

Semler Gruppen

Er du klar til at udfordre dine undervisningsevner og indtage en rolle som forandringsagent?

Og kan du facilitere implementeringen af en række nye IT-systemer og den kulturforandring, der skal få den til at lykkes?


Så tilbyder vi en stilling, hvor du sætter dit præg på en virksomhed med mere end 100 års erfaring, når du forankrer nye processer og adfærd blandt Semler Gruppens ca. 2.500 medarbejdere fordelt over hele landet.

”Du kommer vidt omkring; du vil komme til at undervise lederne i Semler Gruppen på hovedkontoret i Brøndby, og rundt omkring i landet underviser du medarbejdere ude hos de salgs- og servicepartnere, som forhandler de brands, vi repræsenterer.” 
Chef for Organisatorisk Implementering Mike Larsen


Bliv en del af en strategisk vigtig afdeling
Du bliver en del af Organisatorisk implementering, en afdeling i vækst, som er strategisk forankret oppefra i Semler Gruppen. Vi er ti kolleger, som er fordelt på to teams, ét som arbejder med automatiseringsprocesser, samt et team som arbejder med implementeringer af nye IT-systemer som en del af vores digitale transformation, hvilket dine kommende kolleger allerede har skudt i gang. 

Du arbejder selvstændigt som forandringsagent
Vi har en lang række IT-systemer, flere stadig udefinerede, der skal implementeres over en længere årrække – og du bliver bekendt med dem alle, men får implementeringsansvaret for nogle. Der er tale om flere forskellige standardsystemer, som skal give medarbejderne mere fleksibilitet i hverdagen og sikre homogenitet på tværs af organisationen. 

Du kommer til at formidle teknisk og kompleks information om arbejdssystemer og -processer til forskellige målgrupper og kompetenceniveauer i skiftende miljøer og i forskellige tempi. 
 
 • Du kører ud 80+ dage om året og underviser kolleger on site, enten i grupper eller enkeltvis.
 • Du analyserer læringsbehovet og udvikler undervisnings- og læringsmateriale.
 • Du arbejder med både brugere, udviklere og projektledere.
 • Du er sparringspartner for den lokale ledelse og HR-partneren for området.
 • Du er med til at udvikle og opbygge Organisatorisk implementering-afdelingen.
Vi stiller naturligvis alle midler til rådighed, for at du kan være mobil og udføre dit arbejde ude i landet.

Brænder du for at formidle til og undervise forskellige målgrupper?
Da du hurtigt skal opbygge en tillidsfuld relation til de kolleger, du underviser, er det vigtigt, at du er empatisk og respektfuld, og at du lytter til og agerer på den feedback, du får fra dem. Du trives med at arbejde struktureret og selvstændigt med en høj grad af selvledelse og -bestemmelse, hvor du stadig formår at eksekvere på aftalte opgaver og mål.

Derudover skal du være stærk i at navigere i ustrukturerede sammenhænge og kunne gå uden om din planlagte agenda, men stadig styre undervisningen i den rigtige retning. Ydermere forestiller vi os, at du:
 
 • er nysgerrig på IT og gerne har viden herom – uden nødvendigvis at være IT-specialist
 • har branchekendskab og forståelse for dynamikkerne i branchen – uden nødvendigvis at være branche-specialist 
 • kan indgå i en læringsrelation med kolleger på alle organisationsniveauer og justere undervisningsniveauet efter individets kompetence- og vidensniveau 
 • har viden om didaktik og kan tilpasse undervisningsmaterialet og formidle svært fagstof på levende vis til den enkelte målgruppe og gøre det konkret i/for deres hverdag
 • går analytisk til dit arbejde og ubesværet fra teori til praksis
 • identificerer dit værdisæt på følgende udsagn: Ordentlig, dedikeret, nytænkende og glimt i øjet 
 • taler og skriver flydende dansk – engelsk er en fordel.
Interesseret? 
Søg venligst via linket ”Send ansøgning”. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at søge allerede i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for Organisatorisk Implementering Mike Larsen på telefon 4017 7864. 

Vi glæder os til at høre fra dig
 

Adresse

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby