Landbrugsmaskinmekaniker til Semler Agro Næstved

Semler Agro - Næstved

Er du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye landbrugsmaskinmekaniker til udekørende service.

Som landbrugsmaskinmekaniker er det din vigtigste opgave at servicere og reparere diverse traktorer og landbrugsmaskiner fra overnævnte mærker. Du vil få base hos Semler Agro A/S i Næstved, men arbejdet foregår primært ud fra din hjemmeadresse og ude hos kunderne.

Hvem er du?
Du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker eller har en lignende erhvervsmæssig baggrund. Du er fortrolig med brugen af pc eller anden it-udstyr i forbindelse med arbejdsordre, fejlfinding osv. Vi forestiller os, at du som person er engageret og løsningsorienteret samt forstår vigtigheden af at overholde fastlagte processer. Du trives i en travl og til tider hektisk hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket og har fokus på høj kundetilfredshed.
 

Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med teamet, og at du er villig til at lære nyt, hvor det må være nødvendigt.
 

Vi forventer desuden, at du:

  • Har kørekort (minimum kat. B) og forventer, at din servicevogn altid er ryddelig og præsentabel
  • Har engelske færdigheder, da vores produktmateriale er på engelsk
  • Deltager aktivt og engageret i vores vagtordning
  • Har John Deere AMS-erfaring, eller lysten til at lære det
Din arbejdsplads
Semler Agro A/S er en del af Semler Gruppen og er en landsdækkende maskinhandel og importør, med en klar ambition om at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark.
 
Vi tilbyder:
  • En veludrustet og topmoderne servicevogn
  • Et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
  • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier
  • Attraktive medarbejdergoder såsom leasingaftaler af personbiler og rabatordninger via Log Buy
 
Vil du være med?
Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send din ansøgning til os i dag via linket ”Send ansøgning”.

Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede nu! 

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Afdelingsleder Jesper Ulrik Skallergård på mail jusk@semleragro.dk.

Adresse

Semler Agro - Næstved

Militærvej 25

4700 Næstved