Servicerådgiver til Audi Odense

Audi Odense

Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god og professionel kundeservice? Hvis ja, så bliv en del af vores moderne og dynamiske bilhus, hvor du:
  • Er i front og kommer til at arbejde med Premium brandet Audi sammen med et dedikeret servicerådgiver team
  • Sikrer bilens vej igennem forretningen via modtagelse, udlevering og efterfølgende fakturering
  • Får brugt din erfaring som automekaniker, karrosserismed eller værkfører

Bliv en del af en serviceorienteret forhandler
Hver dag går du på arbejde for at overgå kundernes forventninger på samme måde en Audi gør, når man drejer nøglen. Som servicerådgiver har du daglig kundekontakt og sørger for at hjælpe vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Derudover koordinerer du arbejdsopgaver i samarbejde med dine kolleger, som er kendetegnet ved et erfarent og socialt team. 

I din meget udadvendte rolle er det dig, der har overblikket over dine kunders sager. Du opretter kundesagen, samler oplysninger om bilen, og giver opgaven videre til værkstedet. Herefter organiserer du dine sager, fakturerer og udfylder relevante skemaer. Kort sagt har du hånd om sagen, fra kunden kommer ind, til bilen er klar, også når der er travle perioder og det godt kan gå stærkt.

Din profil?
Vi forestiller os, at du har erfaring fra bilbranchen og har stor flair for at skabe gode kunderelationer. Du har nemlig et kæmpe kundeservice-gen og er nærværende, hvilket også kommer til udtryk ved at du gerne giver dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Ikke mindst trives du med ansvaret for vores kunder igennem alle dele af processer, hvor du sikre en venlig og professionel dialog med kunderne. Servicerådgiver teamet består af 2 kolleger, hvor tæt samarbejde og teamånd er vigtigt.
 
Om Audi Odense
Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer.

Ansøgning
Hvis stillingen lyder lige noget for dig, så søg stillingen online via nedenstående link ’send ansøgning’.

Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Servicechef Jess Bjørk May på telefon 23329306.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Audi Odense

Middelfartvej 50

5200 Odense