Weekendhjælpere til Semler Retail Hillerød

Semler Retail Hillerød

Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierende arbejdsopgaver? Vi søger lige nu weekendmedhjælpere til vores Volkswagen afdeling hos Semler Retail Hillerød med tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Kundebetjening på højt niveau

Du vil som weekendmedhjælper indgå i et team af yderst professionelle og kompetente medarbejdere, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde.
Vi har stort fokus på service, kvalitet og kundebegejstring og søger derfor en kollega, som naturligt indgår i en god kommunikation og dialog med kunderne.
 
Tæt samarbejde med salgsrådgiverne
Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder. Du får et afvekslende job med meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet, fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.
 
Blandt dine primære opgaver vil være:
  • Modtagelse af kunder
  • Forskellige administrative opgaver
  • Finde prøvevogne frem til kunder
  • Rengøring/vask af biler
  • Andet forefaldende arbejde
Arbejdstid
Som udgangspunkt er arbejdstiden i vores åbningstider (kl. 11-16) i weekenderne. Der kan ligeledes forekomme yderligere vagter i forbindelse med særlige arrangementer og udstillinger.
 
Flair for professionel kundeservice
Du er kvalitetsbevidst, åben og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer.
Du har desuden gode administrative evner, herunder IT-kundskaber. Kørekort er en forudsætning, og lidt kendskab til biler vil være en fordel.
 
Lyder det som noget for dig?
Søg stillingen online via linket "Send ansøgning" nedenfor.
 
Vi behandler ansøgningerne løbende, og tiltrædelse i stillingen er snarest muligt.

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgsrådgiver Jesper Knudsen på telefon 4322 3964 eller Salgsrådgiver Magnus Sander på telefon 4322 3949.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Semler Retail Hillerød

Egespurs Allé 1

3400 Hillerød